Welcome

Welcome

Wednesday, October 17, 2012

Cerita Cinta Saya dan Dia~

~ To my beloved and my future Wife..
Thanks, because always carring of me..
I really happy because have someone like you dear..

I know, 
sometime i do a mistake,
sometime i make you cry,
sometime i make your happy, 
sometime i make your jelouse,
sometime i make you stress,
sometime i do not carring of you,
I know maybe you can accept it or not..

But,
you must know why i do like that.
It is because 
i really love you,
i want you to be my wife,
I want be your life,
I want you in my life..
I want you always happy with me..
I really-really love you dear.. ~
     
         *Tq sangat2 sayang! sy sayang awak sangat taw... mm awak banyak bg support n 
bg nasihat yang sangat panjang kt saya..hahaha.. *nasihat yer?? hihi.. emm ari nie da masuk 4 tahun anniversary kite kn... anniversary yang rasmi..hihi :) sy harap sgt moga hbungan kita nie kekal tok selamanya.. 


saya nal awak masa sy form 2... mase 2 awak jd fesi  tok perkhemahan agong skola... 
awak tlg sy wt khemah..awak suh sy pegang khemah tu cz awak nk ikat.. 
awak suh sy tarik..sy tarik...sy ckp, senget la nt.. awak kate, mane de senget.. 
lam ati sy, eee budak nie!aku ckp senget, xdengar..ikut awak je la... :P

last2...bila da siap! khemah 2 jd senget... tu la awak, sy cakap nie awak xnak dgr...padan muka kena baiki balik..hahaha.. pastu, masa nk balik umah, awak curi-curi amek gambar sy...then kwn sy nmpak.. *kantoiiii awak..hahaha..


Then, kite pn start msg.. sumpah! sy xda ape2 perasaan pn kt awak masa 2... sy just anggap awak abg sy jer.. agpun, awak kn tua 2tahun dr sy..hihi.. mm awk penah ckp sy jual mahal.. ishh,do i care? hahaha...

lau xsilap sy.. kita msg smpai 3 bulan jer.. then, awak senyap tanpa khabar berita... awak taw x, mase 2.. sy tunggu msg awak tiap2 hari.. sy rindu awak sgt... mmg btol la kn ckp org.. "..hargailah seseorg yang penah hadir lam hidup kita..sblm dia pergi tinggalkn kita..." awak taw x...seksa taw sy tunggu awak.. but,awak still xmsg sy.. sy redha..maybe awak bukan milik sy...=( sy  belajar utk lupakan awak...tp makin sy nk lupakan awak... ati sy makin rindu kt awak.. awak mesti relax je kn masa 2..haha... jahat! sy jer yg rindu..*not fair!


em then, 08.01.2008 awak msg sy.. wish besday kt sy.. trkejut bila sy dapat msg awak.. xsangka la kn awak ingat besday sy..haha..*ingatkn da xingat..kui3.. awak taw x, sy happy sgt-sgt masa tu.. Allah jer yang taw perasaan sy masa tu.. tp, dgn awk..sy buat selamber jer...hihi..:) *cover la katakn... 

kite pn start msg balik mase tu.. then 10.01.2008, sy col awak mlm tu.. then, awk bgtaw something kt sy! haaha.. *awk gtau ape ea? haha.. mase tu, sy suke sgt! but, sy cover dpn awak.. sy senyap.. sy suh awak ulang balik pe yang awak ckp tu... awak malu...terus awak ckp, xda pape la... ishh! ntah pape la awak nie..haha.. frust sy! ;( 

sy pn ckp.. alahai..malu ke? ye la...sy time...awak pn suke....Ya Allah!aku brsyukur 
padamu.. kau telah berikan dia padaku..untuk menjaga aku.. dan untuk menjadi pendamping hidupku sehingga ke akhir hayatku.. Insya'Allah..(: 


Awak...awak taw x.. selama awak di sisi sy... sy happy sgt.. awak bnyak ajar sy erti sebuah perhubungan...awak ajar sy untuk menghargai seseorg.. awak ada time sy sedih.. jatuh bangun sy, awak setia di sisi sy...awak sanggup dtg umah sy tiap-tiap hari utk jaga sy time sy sakit teruk dlu.. awak bawa sy pergi hospital time sy sakit.. sampai ke ari nie..awak still ada utk sy.. nasihat n kata-kata semangat sentiasa meniti di bibir awak..

Awak, pengorbanan awak xdapat sy balas..ianya terlalu besar bagi saya.. xdpt sy gambarkan dan xdpt sy blas dengan wang ringgit.. time kasih banyak-banyak sebab sanggup menjadi teman hidup sy.. time kasih sebab da bnyak brkorban utk sy... sy taw, sy dah bnyak susahkan awak.. sy bnyak lukakn hati awak.. n sy banyak buat salah nga awak.. sy minta maaf..*em awak pn,minta maaf la nga sy...xkn sy sorg jer yg bnyak bt salah...hahaha...:P


But, awak xkisah sume tu..bila sy ckp, sy nak putus nga awak.. awak xnak lepaskan sy..awak mrah sy..hihi..:) Awak, secara jujurnya.. i love & miss u soo much syg.. really love u.. i want to be a good wife for u...hihi :)

So, harapan sy utk annyversary thn nie.. sy harap hubungan kita kn kekal untuk selamanya..xmau gaduh2 lagi..tension! haha.. *sy gak yg suka cari pasalnya..maaf syg..! :) sy harap tiada lagi *someone antara kita..
em sal ari 2, kita dua2 salah..msg2 ego kn..awak dgn hal awak, sy dgn hal sy...msg2 xnak beralah..last2..jd cm tu..awak dgn kwn awk,sy dgn kwn sy...sumpah! sy da xnak jd cmtu...seksa taw masa tu.. trpaksa beralih kt org lain...kt org yg sy xcinta.. tp,sekarg.. alhamdulillah..hubungan kita da ok kn.. cinta sy pada awak dah makin teguh.. hihi :).. then, sy harap sgt awak tunai janji awak... "22 & 25" ..haaha.. :P moga awak jd suami n anak yg soleh.. brjaya didunia n akhirat! syg awak selamanya... *MysZika_AzamZain 10.01.08


Suke sangat lagu nie...hihi :) 11 Januari..




8 komen budak comel :):

pu3 damia said...

salam..
dik pnglamn yg baik..
mantop...

MyszIka said...

wsalam akak...
thanks sis!...hihi :)

Azam Zain said...

Salam Sayang..Happy Anniversary 10.01...
Waahhhh sayang ingat lagi eak saat tu..sayang sayang sangat taw...
Abang janji kan tunaikan janji abg 2...Love you so much...beznya dapat buat crita cam sayang..sonok sangat baca bila ingat masa dulu2...Miss You So Much my Dear...

azimahrazak said...

tahniah dik.. tahniah gak untuk azam.. to both of u : sangat2 sweet la.. jeles.hahaha

MyszIka said...

wsalam...
haha...no komen la syg!
emm syg abg gak taw..
love u too...best ye? buat la cite abg lak..ika nk bace..hahahhaa..miss u too..:) ok!

MyszIka said...

kak gimah: tq sgt2 kakak..jeles ke? hihi..jgn laa...:) hahahha..

Anonymous said...

memang jasa abg azam tk bleh di balas ngn wang ringgit tp bleh dibalas ngn 50000 buah laptop epal n 99999 buah kereta lamborgini..hahahahahahaha...

MyszIka said...

@Anonymous
hahahaha...ye laa tu...:)